La nostra llarga experiència en el sector de les agències de viatges ens ha portat a oferir un servei molt especialitzat als nostres clients.

 

Tots aquests anys al costat de les agències ens han permès detectar les diferents necessitats d’aquestes i és per això que oferim un servei personalitzat per a cada modalitat (producte propi, majoristes, minoristes, mixtes, receptives, emissores, on line…).

Us oferim els nostres serveis com a especialistes en agències de viatges amb un ampli coneixement en l’aplicació del Règim Especial d’Agències de Viatges paral·lelament amb els programes de gestió del sector. Tenir els serveis d’uns professionals experts no vol dir haver de pagar més, el nostre pressupost a mida fa que s’ajusti a les vostres necessitats.

També oferim solucions per a l’externalització de la gestió comptable. Com tots sabem reduir els costos d’estructura és molt beneficiós per a les empreses i a l’hora difícil d’aconseguir.

Demaneu-nos pressupost sense cap mena de compromís i podreu comprovar el gran estalvi que la vostra empresa pot obtenir, amb uns experts professionals del sector al vostre servei.

logo-consultanosCONSULTAN’S2 + = 11 

actualitat

Modificació de la Llei de turisme de Catalunya

Els hi comuniquem les modificacions normatives establertes com a conseqüència de la publicació de la llei 5/2017...

Leer más

Campaña Renta 2016/2017

Las novedades en la declaración: La campaña de la Renta 2016, arranca el 5 de abril para la presentación tele...

Leer más

Sabies que?

Els dissabtes ja no són dies hàbils en els terminis de compliment amb l'administració. El calendari de dies i...

Leer más

Trámites para abrir un comercio en Barcelona

www.barcelona.cat ofrece en su web información con consejos y recursos útiles a la hora de abrir un comercio...

Leer más