Sabies que?

Posted by:

Els dissabtes ja no són dies hàbils en els terminis de compliment amb l’administració.

El calendari de dies inhàbils és un document que serveix per cenyir-se als terminis assenyalats en la tramitació dels procediments administratius.

S’elabora amb subjecció al calendari laboral oficial, fixant en el seu respectiu àmbit (administració estatal, autonòmica i local) els dies inhàbils.

A efectes de terminis assenyalats en dies, s’entén que són dies hàbils tots, excepte els diumenges i els declarats festius. És important tenir en compte que a partir de l’entrada en vigor de la Llei 39/2015 (a partir del 2 d’octubre de 2016) els dissabtes es consideren dies inhàbils a efectes de còmput de terminis.

El calendari de dies inhàbils en l’àmbit de l’Administració General de l’Estat, el publica el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Estat d’Administracions Públiques, abans del començament de cada any.

Descarrega’t el calendari en format pdf:

pdf
Calendario de días inhábiles para 2016

pdf
Calendario de días inhábilies para 2016 a partir del 2 de Octubre

edarassessors

About the Author:

Asesoría creada en el 2002 en Badalona, Barcelona, fruto de la inquietud de sus socios fundadores. Nuestro objetivo ha sido especializarnos en la pequeña y mediana empresa, así como en los profesionales y particulares ofreciendo un asesoramiento integral dentro de los ámbitos Fiscal, Contable, Laboral y Mercantil, así como servicios integrales para inmigrantes residentes en la Comunitat Autònoma de Catalunya Leer más